ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ποινή φυλάκισης σε 48χρονο – Έσπασε το κεφάλι συνάδελφου του με σωλήνα

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ποινή φυλάκισης σε 48χρονο – Έσπασε το κεφάλι συνάδελφου του με σωλήνα

Σε 3,5 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε 48χρονος από την Σρι Λάνκα, που είχε κτυπήσει με σιδερένια σωλήνα συνάδελφό του, πάνω σε καβγά.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 7:15 το πρωί της Κυριακής (6/5), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε εγκαταστάσεις εταιρείας στην Κάτω Μονή, υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο. 

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τραυματισμένο (στο κεφάλι) έναν 48χρονο από της Ρουμανία, ο οποίος δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από νοσηλευτικό προσωπικό, που είχε κληθεί για το περιστατικό.  

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Από το κρανίο του εν λόγω άνδρα αποκολλήθηκε κομμάτι και στην συνέχεια έχασε το ένα του μάτι.

Ο άνδρας από την Ρουμανία, είχε διαλογική συζήτηση με άλλον 48χρονο, συνάδελφό του από την Σρι Λάνκα, στις πιο πάνω εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον κτυπήσει στο κεφάλι με σιδερένια σωλήνα. 

Οι δύο συνάδελφοι λογομάχησαν λόγω παρατήρησης που έκανε ο 48χρονος Ρουμάνος στον άλλο 48χρονο, για φασαρία που έκανε το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Ο 48χρονος από την Σρι Λάνκα, τέθηκε την Τετάρτη (14/11) ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, όπου του επιβλήθηκε ποινή 3,5 χρόνων φυλάκισης, για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top