Ασύλληπτη τραγωδία: Πίθηκος άρπαξε βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του και το σκότωσε

Ασύλληπτη τραγωδία: Πίθηκος άρπαξε βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του και το σκότωσε

Ένα βρέφος μόλις 12 ημερών βρήκε τραγικό θάνατο, σε ένα πολύ παράξενο και εφιαλτικό περιστατικό στην πόλη Αγρα(Agra) της Ινδίας τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC η μητέρα του νεογέννητου το κρατούσε στην αγκαλιά της και το θήλαζε, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένας πίθηκος, κατάφερε να το αρπάξει και να απομακρυνθεί.

Η μητέρα άρχισε να ουρλιάζει και να ζητά βοήθεια με τους γείτονες να τρέχουν και να κυνηγούν την μαϊμού, ρίχνοντας τις πέτρες, δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να την σταματήσουν αφού πήδηξε στη στέγη και εξαφανίστηκε

Το βρέφος βρέθηκε λίγο αργότερα, πολύ άσχημα δαγκωμένο στο προσωπάκι του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κοντινότερο Νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με την τοπική κυβέρνηση του Δελχί 268 υποθέσεις με επιθέσεις και δαγκώματα από πιθήκους έχουν σημειωθεί από το 2016.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE