ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος στην εντατική o 22χρονος – Οι συνθήκες του ατυχήματος

ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος στην εντατική o 22χρονος – Οι συνθήκες του ατυχήματος

Σοβαρός τραυματισμός νεαρού άνδρα, ήταν ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/11) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος της Παρεκκλησιάς.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αναφερθεί εξ’ αρχής, οι τραυματίες είναι τρεις.

Ο 22χρονος, οδηγός οχήματος, φέρει τα πιο σοβαρά τραύματα, αφού μεταξύ άλλων υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, θλάση εγκεφάλου, αιματώματα και κατάγματα γνάθου. Ενώ αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνομένος στην εντατική.

Ο 27χρονος συνοδηγός του 22χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Το ίδιο και η κατάσταση της υγείας του 69χρονου οδηγού διπλοκάμπινου οχήματος.

Σύμφωνα πληροφορίες του ThemaOnline, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 22χρονος αντιλήφθηκε μηχανική βλάβη στο όχημά του και στάθμευσε στην δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, στην συνέχεια ο 69χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου, ενώ επιχειρούσε να προσπεράσει άλλο όχημα από την συγκεκριμένη λωρίδα, προσέκρουσε στο όχημα του πρώτου.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE