Γκουτέρες - Τσαβούσογλου συζήτησαν για το Κυπριακό

Γκουτέρες - Τσαβούσογλου  συζήτησαν για το Κυπριακό

Το Κυπριακό ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με τον Υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο περιθώριο της συνάντησης της Συμμαχίας των Πολιτισμών, που έγινε στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών.
 

Όπως ανακοίνωσε, συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ, ο Αντόνιο Γκουτέρες είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στο περιθώριο της συνάντησης της Συμμαχίας των Πολιτισμών με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Συζήτησαν την Υεμένη, τη Συρία, το Κυπριακό, όπως και τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι», είπε ο κ. Ντουζαρίκ.

Η συνάντηση της Συμμαχίας των Πολιτισμών πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και εκτός του ΓΓ Αντόνιο Γκουτέρες χαιρέτισαν οι συμπρόεδρος Κάρμεν Κάλβο (αναπληρώτρια Πρωθυπουργός της Ισπανίας) και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών ήδη βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, όπου σήμερα αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE