Φίλιπ Χάμοντ: Η συμφωνία του Brexit θα έχει ελάχιστη αρνητική επίπτωση στην οικονομία

Φίλιπ Χάμοντ: Η συμφωνία του Brexit θα έχει ελάχιστη αρνητική επίπτωση στην οικονομία

Το προσχέδιο της συμφωνίας για να φύγει η Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι μόνο η καλύτερη λύση στην πολιτική διαίρεση αλλά και για την οικονομία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ.

"Αυτή η συμφωνία είναι ένας τρόπος για να αποχωρήσει η Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση ... με ελάχιστες αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία μας", δήλωσε ο Χάμοντ σε συνέντευξή του στο BBC.

"Αλλά η οικονομία δεν είναι η μοναδική σκέψη. Πρέπει επίσης να εξετάσουμε την πολιτική διαδικασία επούλωσης, επανενώνοντας τη χώρα μας, γιατί (...) οι χώρες που είναι διαιρεμένες δεν είναι επιτυχημένες χώρες".

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.