Δηλώσεις… «αφύπνισης» από Ταραλίδη: «Αυτοκτονούμε, φαίνεται ότι δεν έχουμε τα κότσια»

Δηλώσεις… «αφύπνισης» από Ταραλίδη: «Αυτοκτονούμε, φαίνεται ότι δεν έχουμε τα κότσια»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα, ο ποδοσφαιριστής του Ερμή, Γιάννης Ταραλίδης.

Αναλυτικά:

«Ήμασταν βραχυκυκλωμένοι από το πρώτο λεπτό. Πραγματικά, όταν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι ο αντίπαλος σε κλείνει στο μισό γήπεδο, δεν είναι ότι καλύτερο.

Αυτοκτονούμε μόνοι μας και φαίνεται ότι δεν έχουμε τα κότσια, αφού όταν είσαι στην προτελευταία θέση, δεν γίνεται να παρουσιαζόμαστε έτσι. Και το Χ όμως είναι πολύτιμος βαθμός, αλλά είμαστε και αρκετά άτυχοι.

Ήμουν κοντά στη φάση του γκολ του Μαύρου που ακυρώθηκε και όντως ήταν οφσάιντ. Νομίζω πως αν προηγούμασταν στο σκορ σε εκείνη τη φάση με το δοκάρι του Κεϊτά, θα άλλαζε το παιχνίδι και θα παίρναμε ψυχολογία. Κρατάμε όμως το βαθμό της ισοπαλίας.

Δυσκολευόμαστε στην τελική πάσα και στο σκοράρισμα και είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε και να το βελτιώσουμε, γιατί δεν έχουμε χρόνο και ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πίσω είμαστε αρκετά καλοί, αλλά μας λείπει το εύκολο γκολ και το πληρώνουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.