ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοίρασαν την… «πίτα» στο «Αμμόχωστος» – Έσωσε το βαθμό ο Ερμής με ΓΚΟΛΑΡΑ!

Μοίρασαν την… «πίτα» στο «Αμμόχωστος» – Έσωσε το βαθμό ο Ερμής με ΓΚΟΛΑΡΑ!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το αποψινό παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στον Ερμή Αραδίππου και τη Δόξα Κατωκοπιάς, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα της Αραδίππου να σώζει το βαθμό, με γκολάρα του «γερόλυκου», Γιάννη Ταραλίδη.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ερμής ανεβαίνει στους επτά βαθμούς και η Δόξα στους έντεκα.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση στο παιχνίδι και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, αλλά είχαν «φλύαρη» κατοχή μπάλας και δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να απειλησουν την εστία του Αραμπατζή.

Από την άλλη, οι «φτεροπόδαροι» εκλεισαν τους διαδρόμους μπροστά από τα καρέ τους και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» κυρίως στην κόντρα, έχοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, μία στο 17΄ με τον Κεϊτά και μία στο 30΄ με τον ίδιο παίκτη.

Στη δεύτερη φάση μάλιστα, «σημάδεψε» το δοκάρι και στην εξέλιξη της ο Μαύρου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Γενικά, ήταν ένα μέτριο έως κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, παρότι ο Ερμής θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, η Δόξα μπήκε όπως και στο ξεκίνημα του αγώνα με περισσότερη διάθεση για να ψάξει το γκολ και είχε δύο καλές στιγμές με τους Ζατλ και Σαντίκ στο 60΄ και 69΄ αντίστοιχα.

Τελικά, στο 73΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζατλ, έπειτα από ασίστ του Περέιρα, σε ένα παιχνίδι με αργό σχετικά ρυθμό, που έδινε την εντύπωση πως όποια ομάδα πετύχαινε γκολ, θα έφτανε και στη νίκη.

Ο σπουδαίος Γιάννης Ταραλίδης όμως είχε αντίθετη άποψη, αφού έφερε το ματς στα ίσα στο 79΄ με έναν… «κεραυνό» και δύο λεπτά αργότερα θα μπορούσε να γίνει η ολική ανατροπή, όμως ο Γκρεμσλ απέκρουσε το σουτ του Μαύρου!

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι δύο ομάδες έψαξαν το δεύτερο γκολ, αλλά πρόσεχαν παράλληλα και την άμυνα τους για να μη χάσουν τουλάχιστον το βαθμό και εν τέλει, συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1.

Κίτρινες: Κεϊτά (75΄) / Σαντίκ (8΄), Άδωνη (9΄), Μουκτάρης (57΄), Νελσίνιο (71΄).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ερμής Αραδίππου (Ντε Ντέους): Αραμπατζής, Πουτζιουρής (77΄ Γκουλόν), Ταραλίδης, Πηλέας (70΄ Κατσιατής), Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίκα, Κεϊτά, Μαύρου (82΄ Κιπιάνι), Μαρτίνιουκ, Εμπαλό.

Δόξα Κατωκοπιάς (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Τίνκου, Μιτρέα, Άδωνη (46΄ Μουκτάρης), Μπόλιεβιτς, Νελσίνιο, Ζατλ (90΄+4΄ Παβλόφ), Σαντίκ, Κάρλος, Χατζηβασίλης (76΄ Παπαφώτης).

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Κάττου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top