Πιο ΓΕΡΟ ανακάτεμα της τράπουλας…

Πιο ΓΕΡΟ ανακάτεμα της τράπουλας…

Έκανε αλλαγές ο Κέρκεζ στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Σαλαμίνα, εκ του αποτελέσματος, δεν του βγήκαν. 

Ακούμε πάντως και πολλές υπερβολές, από τους «Μετά Χρήστο Προφήτες», για τις κινήσεις που δεν έπρεπε να κάμει ο Βόσνιος τεχνικός. Όπως για παράδειγμα, διερωτήθηκαν γιατί να βάλει τον Βοζίνια.

Αν πήγαινε… στραβά το ματς και έπαιζε ο Πρότσεκ, είμαστε σίγουροι, ότι πολλοί θα τον κατηγορούσαν γιατί δεν άφησε στον πάγκο του Πολωνό, αφού είχε δεχθεί τρία γκολ με τον Απόλλωνα. 

Είναι μερικοί, προπονητές της κερκίδας, που δεν τους «πιάνεις» απο πουθενά. 

Εκείνο που προβλέπουμε εμείς, είναι ότι το Σάββατο με την Ομόνοια, ο Κέρκεζ θα προβεί σε πιο γερό ανακάτεμα της τράπουλας. Θα δούμε νέα πρόσωπα σε όλες τις γραμμές. 

Δυο παίχτες που ξεκινούν σίγουρα ενδεκάδα, είναι οι Λαφράνς και Αντάμοβιτς. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE