Χείμμαρος η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ - Τα παραπανίσια της κιλά της στέρησαν συγκεκριμένο ρόλο 

Χείμμαρος η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ - Τα παραπανίσια της κιλά της στέρησαν συγκεκριμένο ρόλο 

«Ήθελα έναν ρόλο στο θέατρο και δεν μπορούσα να τον πάρω εξαιτίας του βάρους μου» δήλωσε η γοητευτικότατη πλην ταλαντούχα ηθοποιός του Τατουάζ. 

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου μίλησε στην εφημερίδα Real και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ότι λόγω των παραπανίσιων της κιλών, δεν μπορούσε να πάρει ένα ρόλο.

«Αν και είχα περισσότερα κιλά, ανήκα στην ομάδα της cool παρέας του σχολείου. Το πρόβλημα με τα κιλά εμφανίστηκε μπροστά μου όταν ήθελα έναν ρόλο στο θέατρο και δεν μπορούσα να τον πάρω εξαιτίας του βάρους μου».

Και συνέχισε η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ: «Σήμερα έχει ήδη δοκιμαστεί σε αρκετούς ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. «Ανήκω στη θεατρική ομάδα ‘Cartel’. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει το δικό της θέατρο, το ‘Cartel’, και είναι λίγο πιο κολεκτίβα η κατάσταση εκεί, γιατί το δουλεύουμε μόνοι μας.Εγώ, αντί να πάω να δουλέψω σε ένα cafe ή σε ένα μπαρ, που δεν ταίριαζαν στην ιδιοσυγκρασία μου, κρατάω το ταμείο στο θέατρο, προκειμένου να βγάζω το χαρτζιλίκι μου και να μπορώ να βιοπορίζομαι για κάποια χρόνια».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Στις προσδοκίες που διατηρεί για την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφέρθηκε την Τρίτη ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤnews, επαναλαμβάνοντας εκ νέου ότι η λύση των δύο κρατών απορρίπτεται εξ ορισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE