Ο Πρέσβης του Ισραήλ στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις: Βήμα για νέες συνεργασίες

Ο Πρέσβης του Ισραήλ στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις: Βήμα για νέες συνεργασίες

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Αντιπροέδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις κ.κ. Γιώργου Λεπτού, του Πρύτανη Καθηγητή Παντελή Σκλιά και του Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών κ.κ. Ανδρέα Μολέσκη , με τον πρέσβη του Κράτους του Ισραήλ στη Κυπριακή Δημοκρατία κ.κ. Shmuel Revel.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά οι προοπτικές συνεργασίας του Πανεπιστημίου με ακαδημαϊκά ιδρύματα του Ισραήλ σε θέματα αιχμής όπως οι νέες τεχνολογίες, το περιβάλλον, η επιχειρηματικότητα και το περιβάλλον. Σημειώθηκε η ανάγκη ανάπτυξης κοινών πρωτοβουλιών με απώτερο σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στις δύο χώρες και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που υπάρχουν. Συμφωνήθηκε η συνέχεια της συνεργασίας με τη σύναψη συγκεκριμένων συμφωνιών ανάμεσα στο πανεπιστήμιο Νεάπολις και αντίστοιχα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα του Ισραήλ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE