ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονήθηκε γνωστός Dj και ραδιοφωνικός παραγωγός – Εργαζόταν στην Κύπρο πριν μετακομίσει -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δολοφονήθηκε γνωστός Dj και ραδιοφωνικός παραγωγός – Εργαζόταν στην Κύπρο πριν μετακομίσει -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λίβανο μετά την είδηση του θανάτου του δημοφιλούς Dj και ραδιοφωνικού παραγωγού Gavin Ford. Ο άτυχος άντρας, όπως σημειώνει δημοσίευμα του BBC, φαίνεται να δολοφονήθηκε.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος άντρας που είχε μια δημοφιλή πρωινή εκπομπή στο RADIO ONE του Λιβάνου εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του την Τρίτη 27/11 στην πόλη Beit Meri, ανατολικά της Βηρυτού. Όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές, το σενάριο που εξετάζεται είναι αυτό της δολοφονίας του Ford.

«Με θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατό του αγαπημένου μας Gavin Ford» έγραψαν στο λογαριασμό του RADIO ONE στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως σημειώνεται, οι υπάλληλοι στον σταθμό ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την Αστυνομία καθώς ο 53χρονος δεν είχε εμφανιστεί για δουλειά και δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Αρχές του Λιβάνου που επικαλείται τοπική εφημερίδα αναφέρουν πως ο ραδιοφωνικός παραγωγός έπεσε θύμα στραγγαλισμού από άγνωστους ενώ είχε τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη.

Επιπρόσθετα ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός LBCI TV ανέφερε ότι το θύμα έφερε και ένα χτύπημα στο κεφάλι το οποίο επέφερε το θάνατό του.

Δημοσίευμα της Daily Μail κάνει λόγο για δύο άντρες με τους οποίους ο 53χρονος πέρασε το βράδυ της Δευτέρας 26/11 γιορτάζοντας τα γενέθλια του, ενώ είχε ανεβάσει και σχετικό βίντεο στα social media με τους δύο άγνωστους να κάθονται στο καναπέ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το θύμα εργαζόταν πρώτα στην Γαλλία και ύστερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου πριν μετακομίσει στο Λίβανο και γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής.

Δείτε το επίμαχο VIDEO:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top