ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: 'Πληρώνονται οι εταιρίες λεωφορείων εκτός της Πάφου'

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: 'Πληρώνονται οι εταιρίες λεωφορείων εκτός της Πάφου'

Τη Δευτέρα πληρωμές στις εταιρείες λεωφορείων πλην Πάφου, λέει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών.

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών Σταύρος Μιχαήλ υπογράφει τη Δευτέρα τις πληρωμές προς τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες δημόσιων μεταφορών σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αμμόχωστο, ώστε να πληρωθούν με τη σειρά τους και οι εργαζόμενοι.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μιχαήλ εξέφρασε παράλληλα την προσδοκία ότι θα αποφευχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στις διάφορες επαρχίες, ενώ είπε ότι αναμένεται εντός της ημέρας ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΜΕΛ. «Στο Υπουργείο είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι τελικά θα τα καταφέρουμε» είπε ο κ. Μιχαήλ.

Ανέφερε εξάλλου ότι «την Δευτέρα (3/12) μόλις πάω στο γραφείο, η πρώτη μου δουλειά είναι να υπογράψω εμβάσματα και για τις τέσσερις εταιρείες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αμμόχωστο». Πρόσθεσε ότι το Υπουργείο θα πληρώσει τις εταιρείες και αυτές με τη σειρά τους θα μπορέσουν να πληρώσουν άμεσα τους εργαζόμενους.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top