ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φέρεται να γέμισε την πιάτσα με πλαστά 100ευρα ο 33χρονος -Τέσσερις μέρες μέσα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φέρεται να γέμισε την πιάτσα με πλαστά 100ευρα ο 33χρονος -Τέσσερις μέρες μέσα

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε τη Δευτέρα (3/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον του 33χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής πλαστού χαρτονομίσματος και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Ο 33χρονος φέρεται να ενέχεται σε τρεις υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και κυκλοφορίας πλαστού χαρτονομίσματος, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λευκωσίας, μεταξύ των ημερομηνιών 16/10/2018 και 15/11/2018.

Ο 33χρονος φέρεται να εμπλέκεται επίσης, σε άλλες τέσσερις, παρόμοιες υποθέσεις, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, στις 26 Νοεμβρίου 2018 και διερευνώνται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE