ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ρώτησα τον Τζιωνή «Eίσαι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ρώτησα τον Τζιωνή «Eίσαι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν»

Μετά την κατάθεση ενώπιον δικαστηρίου του φωτογράφου του Εγκληματολογικού Μιχάλη Γεωργίου και του Αστυφύλακα της ΥΠΕΓΕ, Μιχάλη Σάββα, σκυτάλη πήρε ο  ανακριτής του ΤΑΕ, Γιώργος Θεμιστοκλέους.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην κατάθεση του Τζιωνή, ο οποίος καθώς αναφερόταν στο μοιραίο βράδυ, είπε ότι πήδηξε από το παράθυρο, με τον ανακριτή να τον ρωτά αν είναι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν;

Ο Τζιωνής τότε, όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους, έκανε την καρέκλα του πίσω και πήδηξε στο τραπέζι για να δείξει στον ανακριτή ότι μπορούσε να το κάνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE