ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ρώτησα τον Τζιωνή «Eίσαι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ρώτησα τον Τζιωνή «Eίσαι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν»

Μετά την κατάθεση ενώπιον δικαστηρίου του φωτογράφου του Εγκληματολογικού Μιχάλη Γεωργίου και του Αστυφύλακα της ΥΠΕΓΕ, Μιχάλη Σάββα, σκυτάλη πήρε ο  ανακριτής του ΤΑΕ, Γιώργος Θεμιστοκλέους.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην κατάθεση του Τζιωνή, ο οποίος καθώς αναφερόταν στο μοιραίο βράδυ, είπε ότι πήδηξε από το παράθυρο, με τον ανακριτή να τον ρωτά αν είναι ο Σούπερμαν ή ο Μπάτμαν;

Ο Τζιωνής τότε, όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους, έκανε την καρέκλα του πίσω και πήδηξε στο τραπέζι για να δείξει στον ανακριτή ότι μπορούσε να το κάνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE