ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αντεξετάστηκε από τον δικηγόρο του Τζιωνή ο φωτογράφος του Εγκληματολογικού

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αντεξετάστηκε από τον δικηγόρο του Τζιωνή ο φωτογράφος του Εγκληματολογικού

Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή της δικαστικές διαδικασίας, ο δικηγόρος του Λοΐζου Τζιωνή, αντεξέτασε τον μάρτυρα Μιχάλη Γεωργίου, φωτογράφο του Εγκληματολογικού.

Αρχικά ο κ. Αναστασίου, αναφέρθηκε στις φωτογραφίες 42 και 43 που κατατέθηκαν και ρώτησε τον μάρτυρα, συμφωνεί πως δεν μπορεί να διακρίνει ποιος κάθετε δίπλα από τον Τζιωνή μέσα στο όχημα, με τον κ. Γεωργίου να απαντά καταφατικά.

Ο κ. Γεωργίου ρωτήθηκε και για την ακριβή ώρα που έφτασε στην σκηνή. «Δεν είμαι σίγουρος αλλά μπορώ να σας πω. Ήμουν σπίτι, πήγα στο γραφείο και μετά πήγα στη σκηνή. Δηλαδή γύρω στις 17:30, 18:00 παρά» 

O δικηγόρος του Τζιωνή, είπε: «Άρα δεν γνωρίζετε με σιγουριά ποιοι ήταν μαζί με Τζιωνή μέσα στο αυτοκίνητο καθ’ όλη την διάρκεια», με τον κ. Γεωργίου να απαντά: «Είδα μόλις κατέβηκα τον κ. Κούμμεττο, αστυνομικό διευθυντή και τον υπαστυνόμο ΤΑΕ. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν αν δεν κάνω λάθος ο Νίκος Τομάς».

Επιπλέον, ο δικηγόρος του 33χρονου κατηγορούμενου, ρώτησε τον φωτογράφο του Εγκληματολογικού, αν του είπαν που να φωτογραφίσει στην σκηνή. Ο κ. Γεωργίου είπε: «Όχι, η φωτογράφηση γίνεται καθ’ υπόδειξη. Το που θα εξετάσουμε μας ειπώθηκε από υπαστυνόμο του ΤΑΕ» 

«Λαμβάνατε αυτές τις φωτογραφίες και συμφωνείτε μαζί μου ότι δεν μπορείτε να μας πείτε ότι βλέπατε συνεχεία αυτοκίνητο που ήταν μέσα ο Τζιωνης», ρώτησε ξανά ο δικηγόρος του 33χρονου, με τον κ. Γεωργίου να απαντά εκ νέου καταφατικά.

Γεωργία Παππούτα 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top