ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από σκηνές και τεκμήρια

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από σκηνές και τεκμήρια

Συνεχίστηκε την Πέμπτη (6/12) η δικαστική διαδικασία για δίκη εντός δίκης που διεξάγεται για την πολύκροτη υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου.

Της Γεωργίας Παππούτα 

Θυμίζουμε ότι η δίκη εντός δίκης, διεξάγεται για εξέταση των επίδικων ζητημάτων στα οποία ήγειρε ένσταση η υπεράσπιση του Λοΐζου Τζιωνή. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 33χρονου, υποστηρίζει ότι οι καταθέσεις που έδωσε ο πελάτης του στις 27/4/2018 στους ανακριτές της υπόθεσης, οι υποδείξεις σκηνών και η παραλαβή τεκμηρίων από την οικία στην οδό Σκιάθου 3 στην Αγλαντζιά, κατά την ίδια ημερομηνία, δεν έγιναν με τη θέληση του πελάτη του, αλλά μετά από ψυχολογική πίεση και υπό το βάρος του στερητικού συνδρόμου από τη διακοπή της χρήσης ναρκωτικών ουσιών. 

Την Πέμπτη (6/12) καταθέτουν ενώπιον δικαστηρίου οι μάρτυρες, Μιχάλης Σάββα, Αστυφύλακας της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠΕΓΕ) και ο φωτογράφος του Εγκληματολογικού, Μιχάλης Γεωργίου.  

Αρχικά κατέθεσε ο κ. Γεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ημέρα που κλήθηκε να μεταβεί στην οδό Σκιάθου, στην Αγλαντζιά για φωτογράφιση σκηνών και τεκμηρίων. Όπως είπε, το φονικό μαχαίρι ήταν καλά κρυμμένο σε ύψος 2,40 μέτρων και ήταν δύσκολο να εντοπιστεί.

Ο κ. Γεωργίου, παρουσίασε και κατέθεσε φωτογραφίες από την σκηνή.

Η Κατηγορούσα Αρχή ρώτησε τον κ. Γεωργίου αν είχε δει τον Τζιωνή να είναι εκτός αυτοκίνητου και να είναι στον χώρο, με τον δικηγόρο του 33χρονο να αναφέρει ότι η ερώτηση είναι «καθοδηγητική». Ωστόσο το δικαστήριο επέτρεψε την ερώτηση.

«Δεν τον είδα καθόλου να κατεβαίνει και δεν είχαμε καμία επαφή. Όταν έφυγα ήταν ακόμα εκεί», απάντησε ο κ. Γεωργίου.

Θυμίζουμε ότι, ο Λοχίας Σάββας Σιαμούτης που κατέθεσε πρώτος στην δίκη εντός δίκης, ισχυρίστηκε και αυτός ότι ο Τζιωνή υποδείκνυε σκηνές από το όχημα και δεν είχε βγει από αυτό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top