Τούρκος ΥΠΕΣ: «Εντόπισαν 92 χιλιαδες γκιουλενιστές από το ByLock»

Τούρκος ΥΠΕΣ: «Εντόπισαν 92 χιλιαδες γκιουλενιστές από το ByLock»

Συνολικά 92,702 άτομα που χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή ByLock μέσω της οποίας επικοινωνούσαν μεταξύ τους οι γκιουλενιστές, εντόπισαν μέχρι σήμερα οι τουρκικές αρχές, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Αποκάλυψε ακόμη ότι εντόπισαν ταυτόχρονα 215,092 λογαριασμούς. Αναφερόμενος στους γκιουλενιστές και στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου είπε ότι αρχικά είχαν ξεκινήσει ως ψηφιακή τρομοκρατική οργάνωση και μέσα σε ένα βράδυ με εντολή, αποκάλυψαν την τρομοκρατική τους ταυτότητα. “Επιτέθηκαν όχι με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες αλλά με F16 και τανκς”, δήλωσε ο κ. Σοϊλού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.