Τούρκος ΥΠΕΣ: «Εντόπισαν 92 χιλιαδες γκιουλενιστές από το ByLock»

Τούρκος ΥΠΕΣ: «Εντόπισαν 92 χιλιαδες γκιουλενιστές από το ByLock»

Συνολικά 92,702 άτομα που χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή ByLock μέσω της οποίας επικοινωνούσαν μεταξύ τους οι γκιουλενιστές, εντόπισαν μέχρι σήμερα οι τουρκικές αρχές, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Αποκάλυψε ακόμη ότι εντόπισαν ταυτόχρονα 215,092 λογαριασμούς. Αναφερόμενος στους γκιουλενιστές και στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου είπε ότι αρχικά είχαν ξεκινήσει ως ψηφιακή τρομοκρατική οργάνωση και μέσα σε ένα βράδυ με εντολή, αποκάλυψαν την τρομοκρατική τους ταυτότητα. “Επιτέθηκαν όχι με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες αλλά με F16 και τανκς”, δήλωσε ο κ. Σοϊλού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE