ΚΟΣΜΟΣ

Ασύλληπτη τραγωδία: «Έσβησε» βρέφος 14 ημερών από φιλί των γονιών του

Ασύλληπτη τραγωδία: «Έσβησε» βρέφος 14 ημερών από φιλί των γονιών του

Μετά από μόλις 14 μέρες ζωής ένα νεογέννητο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή, με τους χαροκαμένους γονείς του, να απευθύνουν έκκληση, ώστε να μην φιλούν τα νεογέννητα.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η 30χρονη Kelly Ineson και ο 26χρονος αρραβωνιαστικός της Τhomas Cummins, δημοσιοποίησαν την τραγική ιστορία τους προκειμένου να προειδοποιήσουν άλλους γονιούς ώστε να μην κάνουν το ίδιο λάθος με αυτούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η μόλις 14 ημερών κορούλα τους «έσβησε» τόσο ξαφνικά και άδικα με τους γιατρούς να τους αναφέρουν ως πιθανότερη αιτία θανάτου τον  επιχείλιο έρπη με τον οποίο ιο προσεβλήθη το βρέφος, από το άγγιγμα ή το φιλί είτε των γονιών του.

Η άτυχη μικρούλα έπεσε σε κώμα μόλις 10 μέρες μετά την γέννησή της και τέσσερις μέρες αργότερα έσβησε στην μονάδα εντατικής θεραπείας με τους γιατρούς προηγουμένως να αναφέρουν στους γονείς πως αν το βρέφος κατάφερνε να επιβιώσει θα είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Η 30χρονη μητέρα μίλησε στην εφημερίδα Daily Star για το δράμα της, ώστε να αφυπνίσει άλλους γονείς για τους κινδύνους του ιού. «Ήμασταν πάντα τόσο προσκετικοί, δεν αφήναμε κανέναν να την πλησιάσει αν δεν είχε πλύνει προηγουμένως τα χέρια του. Αλλά ούτε στους χειρότερες εφιάλτες μου θα μπορούσα να φανταστώ ότι ένα φιλί θα σκότωνε το μωρό μου και δεν θέλω άλλοι γονείς να περάσουν τα ίδια».

 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top