ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κουκουλοφόροι του έβγαλαν 4 δόντια με πένσα - Του επιτέθηκαν στην μέση του δρόμου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κουκουλοφόροι του έβγαλαν 4 δόντια με πένσα  - Του επιτέθηκαν στην μέση του δρόμου

Πέντε άτομα, ακινητοποίησαν και κακοποίησαν άνδρα, όταν επέστρεφε στο σπίτι του από το αεροδρόμιο, όπου είχε πάει για να αποχαιρετήσει γνωστούς του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» το περιστατικό συνέβη την δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη.

Ο Αφρικανός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, πήγε στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να αποχαιρετήσει γνωστούς του και μετά επέστρεψε με ταξί σπίτι του, που είναι κοντά στον αστυνομικό σταθμό της πόλης.

Το θύμα, πλήρωσε τον ταξιτζή η ώρα 4:00  τα ξημερώματα και πήγαινε με τα πόδια στην οικία του. Πριν πλησιάσει στην είσοδο, ιδιωτικό όχημα σταμάτησε δίπλα του και πέντε άτομα με άσπρες κουκούλες του επιτέθηκαν.

Οι άγνωστοι ακινητοποίησαν τον Αφρικανό, τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του και στην συνέχεια του έβγαλαν τέσσερα δόντια  με την χρήση πένσας.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», κανένας γείτονας δεν άκουσε το περιστατικό και δεν ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ ο ίδιος φέρεται να μην κατάγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, γιατί στο παρελθόν είχε αντιμετωπιστεί ρατσιστικά από μέλη της Αστυνομίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top