ΚΥΠΡΟΣ: «Απόψε χάσατε όλοι» - Το χριστουγεννιάτικο έγκλημα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας με ένα νεκρό

ΚΥΠΡΟΣ: «Απόψε χάσατε όλοι» - Το χριστουγεννιάτικο έγκλημα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας με ένα νεκρό

04:00 τα ξημερώματα, Λευκωσία Κύπρος, 1986. Κάποιοι θαμώνες ξενυχτούν στο οίκημα της ποδοσφαιρικής ομάδας Ολυμπιακός Λευκωσίας, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Παίζουν χαρτιά, «έτσι για το έθιμο» και περνάνε καλά. Ξαφνικά, δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι εισβάλουν στο οίκημα. ««Απόψε χάσατε όλοι. Αφήστε όλοι τα χρήματα στο τραπέζι.

Όποιος κινηθεί θα εκτελεστεί». Από εκείνη τη στιγμή, τα Χριστούγεννα εκείνα των 30 ατόμων που ξενυχτούσαν στη Λευκωσία θα στιγματίζονταν με την εκτέλεση ενός νεαρού.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE