LIFESTYLE

Μαρίνα Φιλιππίδου: «Εγώ την ζωή μου αλλιώς την είχα φανταστεί»

Μαρίνα Φιλιππίδου: «Εγώ την ζωή μου αλλιώς την είχα φανταστεί»

H Μαρίνα Φιλιππίδου σοκάρει δηλώνοντας ότι την ζωή της αλλιώς την είχε φανταστεί, αφού στα 23 της σύμφωνα με τα όνειρά της θα ήταν μάνα και τώρα θα είχε 4-5 παιδιά.

Η Μαρίνα Φιλιππίδου ποζάρει για το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού Down Town και δηλώνει«Εγώ την ζωή μου αλλιώς την είχα φανταστεί».

Η ερώτηση της δημοσιογράφου Νατάσσας Γεωργίου ήταν: «Έχεις ανεκπλήρωτες επιθυμίες;» και τότε η Μαρίνα Φιλιππίδου έδωσε την πιο ειλικρινή και αφοπλιστική απάντηση. 

Όπως είπε η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός: «Εγώ τη ζωή μου αλλιώς την είχα φανταστεί. Τίποτα απ’ ότι φανταζόμουν δεν έγινε, αλλά δεν με πειράζει. Αν τα πράγματα ήταν όπως τα ονειρευόμουν, στα 23 μου θα ήμουν μάνα, τώρα θα είχα 4-5 παιδιά, θα ήμουν ίσως στο σπίτι, δεν θα ασχολούμουν με την καριέρα μου, θα είχα μια πιο φυσιολογική, συμβατή ζωή, αν θέλεις».

Όσον αφορά στα όνειρά της η Μαρίνα Φιλιππίδου δήλωσε: «Επομένως, όταν πολλές φορές με ρωτούν για όνειρα, λέω ότι δεν κάνω όνειρα. Κάνω σχέδια για το άμεσο μέλλον κι έχω στόχους, αυτή είναι η πορεία μου και δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει πάρακάτω».

Και συνέχισε: «Υπάρχουν άνθρωποι που σχεδιάζουν τη ζωή τους και βαδίζουν πάνω σε μια καθορισμένη βάση, που μπορεί να είναι πιο σωστοί από εμένα. Τελικά η ζωή μου με οδήγησε σε περιπετειώδη μονοπάτια. Η ζωή μου δεν είναι ευθεία γραμμή και αυτός πιστεύω ότι είναι ένας λόγος που είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου, τον Χάρη. Δεν βαριέμαι τη ζωή μου μαζί του».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top