ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πένθος για τον Γενικό Εισαγγελέα – Συγκινητικό μήνυμα από τον αδερφό του: ‘Μητέρα, η αγάπη σου παραμένει αιώνια’

Πένθος για τον Γενικό Εισαγγελέα – Συγκινητικό μήνυμα από τον αδερφό του: ‘Μητέρα, η αγάπη σου παραμένει αιώνια’

Άγιες μέρες αυτές, τις οποίες περνούμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Για κάποιους, ωστόσο, δεν είναι το ίδιο…

Η Πόπη Συρίμη Κληρίδου σύζυγος του αείμνηστου Λευκου Ν. Κληρίδη και μητέρα του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Κώστα Κληρίδη, απεβίωσε παραμονή Χριστουγέννων.

Το δε μήνυμα του γνωστού δικηγόρου Νίκου Κληρίδη και αδερφού του Γενικού Εισαγγελέα, δείχνει όμως ότι τα παιδιά της θα την θυμούνται με συναισθήματα αγάπης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σημειώνει: «Αγαπημένη μας μητέρα, σήμερα έφυγες για το μεγάλο ταξίδι χωρίς γυρισμό. Όμως η αγάπη που πρόσφερες απλόχερα, τόσο σε μας τα παιδιά σου, αλλά και σ΄ όλο τον κόσμο, παραμένει αιώνια και μας συντροφεύει. Καλή αντάμωση».

Εξάλλου, στον λογαριασμό του Πολιτιστικού Ιδρύματος ‘Νέαρχος Κληρίδης’, σημειώνονται τα ακόλουθα για την θανούσα: «Η Πόπη Συριμη Κληριδου σύζυγος του αείμνηστου Λευκου Ν. Κληρίδη έφυγε σήμερα παραμονή Χριστουγέννων 2018 πλήρης ημερών. Αδελφή του πρώην Υπουργού Οικονομικών διαπρεπους Ελεγκτή της KPMG Κοκου Συριμη και Διαπρεπους Καρδιολογου Αγη Συριμη και καθηγητή Ταλιου,άπαντες εξ Αγρού. Στάθηκε δίπλα από το Λευκό πιστη σύζυγος, και στα παιδιά της Νίκο Κληρίδη Δικηγορο, το δίδυμο αδελφό Νεαρχο Αρχιτέκτονα και το Κώστα Κληριδη Γενικό Εισαγγελέα. Αξιώθηκε να τους δει όλους να διαπρέπουν. Είναι η τελευταία ζωσα της Οικογενειας Κληρίδη που πάει να ανταμωσει όλους τους άλλους που έφυγαν. Μας συνοδεύουν οι αναμνήσεις της Λεωφόρου Στάσινου στη Λευκωσία. Οδού Τιφυλλιου οικία του Νεαρχου Κληρίδη όπου και οι Κυριακάτικες πανκληριδικες συνάξεις, το Σπίτι στη Κερυνεια στο τρία μιλι. Θα σε θυμούμαι θεία Πόπη με θαυμασμό αγάπη και εκτίμηση. Πενθεί όλη η οικογένεια και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Νεαρχου Κληρίδη. Καλό ταξίδι. Τα συλλυπητήρια μου και στη Ολυμπία και Νικολάκη Συριμη και όλους του Κληριδηδες και Συριμηδες».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top