ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Βρισκόμαστε μια «ανάσα» πριν το Πάσχα, τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, με τους Κύπριους να έχουν ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες τους και να έχουν κλείσει τα εισιτήρια τους για ταξίδι σε αγαπημένους προορισμούς.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), Χάρης Παπαχαραλάμπους ανέφερε ότι το ενδιαφέρον των Κυπρίων για ταξίδι στο εξωτερικό το φετινό Πάσχα είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

«Το Πάσχα είναι σχεδόν γεμάτο. Έκλεισαν όλες τις ημέρες της Μεγάλης Βδομάδας καθώς και τις προηγούμενες και επόμενες ημερομηνίες», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο κ. Παπαχαραλάμπους σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι ο προορισμός που επιλέγουν οι περισσότεροι Κύπριοι.

«Για την Ελλάδα υπάρχει αυξημένοι ενδιαφέρον. Το Πάσχα η πλειοψηφία επιλέγει την Ελλάδα, το Πάσχα είναι Ελληνικό», επεσήμανε, τονίζοντας ότι η Κέρκυρα, όπως και κάθε χρόνο, έχει και φέτος την τιμητική της.

Σημειώνεται ότι για την Ελλάδα υπάρχει ενδιαφέρον για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Πάτρα, Μυτιλήνη, Χίο, και Κρήτη ενώ, όσο αφορά την υπόλοιπη Ευρώπη, υπάρχει ενδιαφέρον για ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπως Παρίσι και Λονδίνο.

Τι ισχύει με τις τιμές

Αναφορικά με τις τιμές, ο κ. Παπαχαραλάμπους ανέφερε ότι κυμαίνονται γύρω στα περσινά επίπεδα.

«Δεν θεωρώ ότι κατεγράφη ιδιαίτερη αύξηση κρίνοντας και από την ζήτηση. Σίγουρα είχαμε μια αύξηση σε σχέση με τα τελευταία 1 με 2 χρόνια αλλά ήταν αναμενόμενη. Δεν αναμένεται ωστόσο περαιτέρω αύξηση», επεσήμανε, τονίζοντας ότι αν και αρκετοί επιλέγουν να κλείσουν πακέτα, ωστόσο κάποιοι επιλέγουν να κλείσουν custom made (κατά παραγγελία).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top