Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός οδηγός στα συντρίμμια του οχήματός του – Τον αναζητούσε η οικογένειά του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός οδηγός στα συντρίμμια του οχήματός του – Τον αναζητούσε η οικογένειά του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το άψυχο σώμα οδηγού, ανακαλύφθηκε στα συντρίμμια του οχήματός του, σε χαράδρα 4,5 μέτρων την παραμονή Χριστουγέννων.

Ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε δυο μέρες, μετά που η οικογένειά του τον δήλωσε ως ελλείπον πρόσωπο.

Ο Matthew Tomlinson, ταξίδευε στη νότια Σκωτία, όταν η ανύσηχη οικογένειά του, επικοινώνησε με την Αστυνομία για να αναφέρει πως δεν είχαν καμία επικοινωνία με τον νεαρό.

Η αναζήτηση για τον άτυχο Tomlinson τελείωσε, όταν οι αρχές ανακάλυψαν τα συντρίμια του οχήματός του κάτω από μια χαράδρα, στον δρόμο Invergarry, γύρω στις 08:50 το πρωί της Δευτέρας 24/12.

Το δυστύχημα, υπολογίζεται να έγινε την Παρασκευή 21/12, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την τοπική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.