ΛΕΜΕΣΟΣ: Φως στα αίτια θανάτου του 34χρονου Ε/κ που «έφυγε» τα Χριστούγεννα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φως στα αίτια θανάτου του 34χρονου Ε/κ που «έφυγε» τα Χριστούγεννα

Φως στα αίτια θανάτου έριξε η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (27/12), επί της σορού του 34χρονου Ελληνοκύπριου, οποίος έφυγε από τη ζωή, λίγες ώρες μετά τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διεξήχθη από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, ο θάνατος του άτυχου 34χρονου οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, δηλαδή συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Απαντήσεις για το θάνατο των δικών τους αναμένουν οι οικείοι τους

Ακόμη, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Ο 34χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στις 12:20 της Τετάρτης (26/12), ενώ περίπου μια ώρα αργότερα, στις 1:30, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE