ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απαντήσεις για το θάνατο των δικών τους αναμένουν οι οικείοι τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απαντήσεις για το θάνατο των δικών τους αναμένουν οι οικείοι  τους

Απαντήσεις για τον χαμό των δικών τους ανθρώπων, αναμένουν οι οικογένειες τριών ανδρών, ηλικίας 34, 32 και 61 ετών, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή την ημέρα των Χριστουγέννων, Τρίτη 25/12 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, απεβίωσε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων περιστατικών, άντρας ηλικίας 34 ετών, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στις 12:20, το ίδιο βράδυ.

Στο Νοσοκομείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου αφού επιθεώρησαν τη σορό του 34χρονου, διαπίστωσαν ότι δεν φέρει κακώσεις, έτσι το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, με τα αίτια θανάτου να αναμένονται με το πέρας της νενομισμένης νεκροτομής.Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών εξετάζει την υπόθεση.

Νωρίτερα, στις 13:40 της Τρίτης, αναφέρθηκε στην Αστυνομία ότι πέντε λεπτά νωρίτερα απεβίωσε άντρας 32 ετών.

Ο άτυχος άντρας είχε μεταφερθεί από οικείους στου αναίσθητος μετά από κατανάλωση αλκοόλ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Και σε αυτή τη περίπτωση, αστυνομικοί επιθεώρησαν τη σορό, χωρίς να διαπιστώσουν οτιδήποτε παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του 32χρονου αναμένεται να διαπιστωθούν κατά την νεκροψία που θα ακολουθήσει.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, 61χρονος από τον Άγιο Νικόλαο Λεμεσού, γύρω στις 21:45 όταν έχασε τις αισθήσεις του μετά το τραπέζι.

Ενημέρωση της ιστοσελίδας μας από την Αστυνομία, αναφέρει ότι οι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού διαπίστωσαν τον θάνατο του 61χρονου στις 22:40.

Ο άτυχος 61χρονος βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με την 58χρονη σύζυγο του όταν έχασε τις αισθήσεις του, η οποία κάλεσε το ασθενοφόρο αλλά και βοήθεια από οικείους της. Ο άντρας λάμβανε ινσουλίνη για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top