Ο Λέοντας πόσταρε τον κούκλο γιο του και το instagram του πήρε φωτιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λέοντας πόσταρε τον κούκλο γιο του και το instagram του πήρε φωτιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Κύπριος τραγουδιστής ποζάρει μαζί με τον νεογέννητο γιο του, Αχιλλέα και την εορτάζουσα σύζυγό του, Χριστίνα.

Ο Αντρέας Λέοντας πέρασε τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο του Αχιλλέα και δεν δίστασε να φωτογραφήθεί μαζί του σε μια άκρως οικογενειακή στιγμή.

Όπως έγραψε ο Αντρέας Λέοντας: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Να περνάμε όμορφα δίπλα απ τους δικούς μας ανθρωπους που αγαπάμε και να έχουμε πάντα αυτό το χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο μας. Αχιλλέα μου τα πρώτα σου Χριστούγεννα, ελπίζω να πέρασες και συ όμορφα (Οσο κατάλαβες! Γυναίκα μου να χαίρεσαι το ονοματάκι σου και να συνεχίσεις να μου χαρίζεις τις πιο αξέχαστες στιγμές .. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν ! Καλά χριστούγεννα».

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία ο Αχιλλέας λέοντας είναι κούκλος:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE