ΚΟΣΜΟΣ

Μπλε λάμψη πυροδότησε φήμες για εξωγήινους- Η εξήγηση της εταιρίας- VIDEO

Μπλε λάμψη πυροδότησε φήμες για εξωγήινους- Η εξήγηση της εταιρίας- VIDEO

Μια μπλε αναλαμπή στον ουρανό της Νέας Υόρκης το βράδυ της Πέμπτης (27/12),αποτέλεσμα έκρηξης στο δίκτυο ηλεκτρισμού προκάλεσε αναστάτωση και ταλαιπωρία στους πολίτες, ενώ συνωμοσιολόγοι έσπευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μιλήσουν για επίσκεψη εξωγήινων.

Σύμφωνα με το CBS, η έκρηξη οφείλεται σε έκρηξη μετασχηματιστή που σημειώθηκε σε εγκατάσταση της εταιρίας κοινής ωφελείας Con Edison στην Αστόρια, λίγο μετά τις 21:00 της Πέμπτης (28/12).

Πολίτης περιέγραψε στο CBS2’s “ήταν μια έκρηξη που έμοιαζε με φωτιά, σαν μια μπάλα φωτιάς, ακούστηκε ένα μπουμ και μετά ακολούθησαν και άλλα”.

Εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε ότι το αεροδρόμιο LaGuardia έκλεισε προσωρινά λόγω διακοπής ρεύματος που οφειλόταν στην έκρηξη.

Από πλευράς της εταιρίας ηλεκτρισμού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voanews.com, ο εκπρόσωπος Τύπου Bob McGee, αναγκάστηκε να διαβεβαιώσει τους κατοίκους, μετά από εικασίες που άρχισαν να διασπείρονται στο διαδίκτυο, ότι το μπλε φως οφείλεται στην έκρηξη και όχι σε εξωγήινους ή επίσκεψη του Thanos από την ταινία φαντασία “Avengers Infinity War”.

Δείτε το σχετικό βίντεο του NBC News:

 

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top