Καταδίκη τουρκικού ΥΠΕΞ για την άδεια στον Κουφοντίνα

Καταδίκη τουρκικού ΥΠΕΞ για την άδεια στον Κουφοντίνα

Την παροχή του δικαιώματος άδειας από τις ελληνικές αρχές στο μέλος της 17 Νοέμβρη, κατάδικο Δημήτρη Κουφοντίνα καταδικάζει το τουρκικό ΥΠΕΞ με ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωσή του, το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρεΙ: “Καταδικάζουμε την παροχή του δικαιώματος άδειας από τις ελληνικές αρχές για άλλη μια φορά στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, κατάδικο Κουφοντίνα για τη δολοφονία των διπλωματών μας”.

“Είναι μεγάλη ασέβεια για την μνήμη των μαρτύρων μας και τις πονεμένες οικογένειές τους η η επίδειξη ανοχής σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη για τη δολοφονία διπλωματών μας. Ταυτόχρονα είναι μια μη παραδεκτή πράξη που δεν συνάδει με την αντίληψη περί δικαιοσύνης και τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE