Καταδίκη τουρκικού ΥΠΕΞ για την άδεια στον Κουφοντίνα

Καταδίκη τουρκικού ΥΠΕΞ για την άδεια στον Κουφοντίνα

Την παροχή του δικαιώματος άδειας από τις ελληνικές αρχές στο μέλος της 17 Νοέμβρη, κατάδικο Δημήτρη Κουφοντίνα καταδικάζει το τουρκικό ΥΠΕΞ με ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωσή του, το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρεΙ: “Καταδικάζουμε την παροχή του δικαιώματος άδειας από τις ελληνικές αρχές για άλλη μια φορά στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, κατάδικο Κουφοντίνα για τη δολοφονία των διπλωματών μας”.

“Είναι μεγάλη ασέβεια για την μνήμη των μαρτύρων μας και τις πονεμένες οικογένειές τους η η επίδειξη ανοχής σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη για τη δολοφονία διπλωματών μας. Ταυτόχρονα είναι μια μη παραδεκτή πράξη που δεν συνάδει με την αντίληψη περί δικαιοσύνης και τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE