ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Προσφορές για δρόμο 6 εκατομμυρίων ευρώ

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Προσφορές για δρόμο 6 εκατομμυρίων ευρώ

Σε πορεία υλοποίησης εισέρχεται το Πολεοδομικό έργο «Κατασκευή Βόρειου Παρακαμπτηρίου δρόμου Γεροσκήπου- Φάση Α’ που βρίσκεται στα Δημοτικά όρια Πάφου-Κονιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, η Τοπική αρχή πληροφορήθηκε σήμερα ότι κατέστη επιτέλους δυνατόν να προκηρυχθεί ο Διαγωνισμός για την υλοποίηση του έργου , εκτιμώμενης συνολικής δαπάνης 6.205.850 ευρώ.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 8η Φεβρουαρίου 2019, ενώ το όλο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί το τέλος του 2020.

Όπως αναφέρεται η  μελέτη του έργου εκπονήθηκε από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE