Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, η Τοπική αρχή πληροφορήθηκε σήμερα ότι κατέστη επιτέλους δυνατόν να προκηρυχθεί ο Διαγωνισμός για την υλοποίηση του έργου , εκτιμώμενης συνολικής δαπάνης 6.205.850 ευρώ.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 8η Φεβρουαρίου 2019, ενώ το όλο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί το τέλος του 2020.
Όπως αναφέρεται η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, καταλήγει η ανακοίνωση.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




