ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Προσφορές για δρόμο 6 εκατομμυρίων ευρώ

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Προσφορές για δρόμο 6 εκατομμυρίων ευρώ

Σε πορεία υλοποίησης εισέρχεται το Πολεοδομικό έργο «Κατασκευή Βόρειου Παρακαμπτηρίου δρόμου Γεροσκήπου- Φάση Α’ που βρίσκεται στα Δημοτικά όρια Πάφου-Κονιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, η Τοπική αρχή πληροφορήθηκε σήμερα ότι κατέστη επιτέλους δυνατόν να προκηρυχθεί ο Διαγωνισμός για την υλοποίηση του έργου , εκτιμώμενης συνολικής δαπάνης 6.205.850 ευρώ.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 8η Φεβρουαρίου 2019, ενώ το όλο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί το τέλος του 2020.

Όπως αναφέρεται η  μελέτη του έργου εκπονήθηκε από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Την πρόθεση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε νέες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με γειτονικά κράτη, ενισχύοντας τον περιφερειακό ρόλο της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του στο 13ο Ενεργειακό Συμπόσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE