ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Προσφορές για δρόμο 6 εκατομμυρίων ευρώ

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Προσφορές για δρόμο 6 εκατομμυρίων ευρώ

Σε πορεία υλοποίησης εισέρχεται το Πολεοδομικό έργο «Κατασκευή Βόρειου Παρακαμπτηρίου δρόμου Γεροσκήπου- Φάση Α’ που βρίσκεται στα Δημοτικά όρια Πάφου-Κονιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, η Τοπική αρχή πληροφορήθηκε σήμερα ότι κατέστη επιτέλους δυνατόν να προκηρυχθεί ο Διαγωνισμός για την υλοποίηση του έργου , εκτιμώμενης συνολικής δαπάνης 6.205.850 ευρώ.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 8η Φεβρουαρίου 2019, ενώ το όλο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί το τέλος του 2020.

Όπως αναφέρεται η  μελέτη του έργου εκπονήθηκε από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE