ΕΚΡΗΞΗ-ΖΥΓΙ: Σοβαρά τραυματίες με εγκαύματα οι δύο που νοσηλεύονται - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΡΗΞΗ-ΖΥΓΙ: Σοβαρά τραυματίες με εγκαύματα οι δύο που νοσηλεύονται - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με εγκαύματα 30% και 70% νοσηλεύονται στο ΓΝ Λευκωσίας δύο Ινδοί από το πλοίο στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη.

Με εγκαύματα 30% και 70% νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, δύο Ινδοί, μέλη του πληρώματος του πετρελαιοφόρου πλοίοu «Athlos» στο οποίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/12) έκρηξη και προσάραξε τελικά ένα ναυτικό μίλι ανατολικά πό το αλιευτικό καταφύγιο Ζυγίου.

Σε δηλώσεις του ο Διοικητής του ΚΣΕΔ Πλωτάρχης Ανδρέας Χαραλαμπίδης ανέφερε ότι «γύρω στις 09.30 το πρωί το ΚΣΕΔ Λάρνακας δέχθηκε επείγουσα κλήση από το υπό σημαία Μάλτας πετρελαιοφόρο πλοίο «Athlos» σύμφωνα με την οποία ξέσπασε πυρκαγιά και σημειώθηκε δυνατή έκρηξη στο μεσόστεγο του πλοίου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE