Κύπριος παίκτης πήγε στον Αδύναμο Κρίκο και ΧΟΡΕΨΕ με… ‘εντολή’ Τάσου Τρύφωνος! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριος παίκτης πήγε στον Αδύναμο Κρίκο και ΧΟΡΕΨΕ με… ‘εντολή’ Τάσου Τρύφωνος! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οκτώ παλαίμαχοι και εν ενεργεία παίκτες έπαιξαν στον «Αδύναμο Κρίκο» και μάζεψαν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό εκ μέρους του «Γκολ στη Ζωή» με τον επιθετικό της Δόξας, Γιάννη Χατζηβασίλη να κλέβει την παράσταση.

Nίκος Παναγιώτου, Γιάννης Χατζηβασίλης, Βασίλης Παπαφώτης, Μάριος Χριστοδούλου, Ανδρέας Κάντηλος, Σίμος Κρασσάς, Νίκος Νικολάου και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης πήραν μέρος στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο ΡΙΚ στις 4 Ιανουαρίου σε μια… ποδοσφαιρική έκδοση του Κρίκου.

Αυτό που ξεχώρισε ήταν ο χορός με στυλ… Fortnite (γνωστό online παιχνίδι) που έκανε ο Γιάννης Χατζηβασίλης μετά από την απορία του παρουσιαστή Τάσου Τρύφωνος τι είναι αυτό το παιχνίδι και γιατί όλοι χορεύουν.

Δείτε τι έγινε ακριβώς μετά το 22:40 του βίντεο από τη σελίδα του ΡΙΚ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE