Γνωστό ιατρό προσέγγισε το ΔΗΚΟ για τις Ευρωεκλογές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστό ιατρό προσέγγισε το ΔΗΚΟ για τις Ευρωεκλογές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστό Κύπριο ιατρό προσέγγισε το Δημοκρατικό Κόμμα για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του και να κατέλθει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο λόγος για τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, Ιωσήφ Μουτήρη, τον οποίο πληροφορίες της ιστοσελίδας μας θέλουν να έχει προσεγγιστεί από το Δημοκρατικό Κόμμα για να κατέλθει ως υποψήφιος του στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής, όπου του ζητήσαμε να τοποθετηθεί επί του συγκεκριμένου.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ. Μουτήρη μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ωστόσο, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την απόφασή του, εάν θα αποδεχθεί την πρόταση ή όχι.

Απόφαση, η οποία αναμένεται να ληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

Τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Παναγιώτου, θα πλαισιώνει εκτός απροόπτου ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός στις χωριστές συναντήσεις που θα έχει την επόμενη εβδομάδα με εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE