ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι οργανωμένοι… ΜΙΛΗΣΑΝ! ΝΤΟΠΕΣ και ατμόσφαιρα Θύρα 3 παραμονή του ντέρμπι κορυφής (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι οργανωμένοι… ΜΙΛΗΣΑΝ! ΝΤΟΠΕΣ και ατμόσφαιρα Θύρα 3 παραμονή του ντέρμπι κορυφής (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στις 19 Οκτωβρίου 2018, μέρα Παρασκευή, αντιπροσωπεία του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΛ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου… ντόπαρε την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ για το εκτός έδρας ντέρμπι τότε της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος α΄ κατηγορίας της τρέχουσας σεζόν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όπου έγινε δύο μέρες αργότερα και έληξε 0-0.

Διαβάστε: 

ΠΗΓΑΝ προπόνηση οι οργανωμένοι – Τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ τους στους παίκτες ΕΝΟΨΕΙ του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σήμερα, παραμονή του αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΕΟΛ, στο Τσίρειο Στάδιο για τη 17η αγωνιστική, αντιπροσωπεία του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΛ βρέθηκε η ώρα 16:00 στο προπονητικό κέντρο των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Περίπου 200 με 250 φίλαθλοι της ΑΕΛ δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα με βεγγαλικά, πυρσούς και συνθήματα προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να.. ντοπάρει τεχνική ηγεσία και παίκτες ενόψει του αυριανού (16:00 Τσίρειο Στάδιο) ντέρμπι κορυφής για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Σίγουρα, το ότι οι παίκτες δεν έχουν αυτή την… αύρα, ατμόσφαιρα του γαλαζοκίτρινου οργανωμένου λαού στις κερκίδες των γηπέδων όπου αγωνίζονται αυτή τη σεζόν είναι μία σημαντική «ντόπα», ώθηση, δυναμική, αυτή που πήραν το απόγευμα από τους φιλάθλους ενόψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης απέναντι στους πρωτοπόρους.

Ο Βόσνιος τεχνικός θα έχει σήμερα την τελευταία του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του, θα ολοκληρώσει προετοιμασία, θα σφραγίσει πλάνο, για το πως προτίθεται να παρατάξει την ΑΕΛ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα φέρει τη Λεμεσιανή ομάδα μετά από καιρό να πατάει στο πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα με απόσταση 2 βαθμούς από την ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν απουσιάζουν ούτε σε αυτή την αγωνιστική για την  ΑΕΛ, μιας και ο Κέρκεζ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Νιλς Τεϊσέιρα και Ντόσα Τζούνιορ, καθώς και στον ανέτοιμο Ντάνι Μπενίτεζ.

Στη διάθεση του είναι κανονικά το ένα από τα αποκτήματα της ΑΕΛ στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, Μπόρις Γκοντάλ.  Ο Τζαρσίνιο Αντόνια ήδη έκανε ντεμπούτο με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας απέναντι στην Αλκή, ενώ ο Αγκάνοβιτς, όπου ανακοινώθηκε χθες επίσημα η απόκτηση του από την ΑΕΛ, ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση από την ΚΟΠ ότι ζητήθηκε το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του από την ομοσπονδία της Τουρκίας, άρα είναι εκτός πλάνων από το αυριανό ντέρμπι.

Δείτε μέσα από την κάμερα του Themasports.com που ήταν εκεί και σε αυτή την επίσκεψη των οργανωμένων φιλάθλων της Λεμεσιανής ομάδας (όπως και τον περασμένο Οκτώβριο) βίντεο και φωτογραφίες: 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ: Γιάννος Ιωάννου

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top