ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγελία ότι 45χρονος απείλησε τη ζωή 15χρονου μαθητή – Διερευνούν Υπουργείο και Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγελία ότι 45χρονος απείλησε τη ζωή 15χρονου μαθητή – Διερευνούν Υπουργείο και Αστυνομία

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση απειλής κατά της ζωής 15χρονου μαθητή από εξωσχολικό πρόσωπο ηλικίας 45 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» ο 15χρονος φέρεται να δέχθηκε απειλές από τον 45χρονο την ώρα του πρώτου διαλείμματος, ενώπιον καθηγητών μάλιστα!

Ο φερόμενος δράστης, εισήλθε από την αυλή του Γυμνασίου και αφού άρπαξε τον μαθητή, τον απείλησε ότι θα του στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.

Πληροφορίες της εφημερίδας που δημοσιεύει το περιστατικό, αναφέρουν ότι αυτό σημειώθηκε μετά από λογομαχία που είχε ο 15χρονος μαθητές με καθηγήτριά του.

Οι εν λόγω καταγγελίες αναμένεται να διερευνηθούν από το Υπ. Παιδείας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE