ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Δάφνης Παναγίδης

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Δάφνης Παναγίδης

Ο Δρ. Δάφνης Παναγίδης ενεργό μέλος του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών από της ιδρύσεως του έφυγε την Τρίτη 5/2 από την ζωή. Διετέλεσε μεταξύ άλλων Βουλευτής Λεμεσού απο το 1960 μέχρι και το 1966. «Έσβησε» πλήρης ημερών λίγες μέρες πριν κλείσει τα 90 του χρόνια.

Με ανακοίνωσή του το  Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών εκφράζει τη βαθια του θλίψη για την απώλεια του Δρ. Δάφνη Παναγίδη ενεργού μέλους του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών από της ιδρύσεως του.  
 
Όπως αναφέρεται ο εκλιπών διετέλεσε Διδάκτωρ από τους πρώτους στο περιβαλλοντικό πεδίο, προσέφερε τις υπηρεσίες του μέχρι και σήμερα τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό ως καθηγητής Πανεπιστημίων, ως μέλος  Διεθνών Οργανισμών αλλά και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων σε αρκετές από τις οποίες υπήρξε εμπνευστής και δημιουργός.


Ο Δρ. Δάφνης Παναγίδης ήταν Άνθρωπος αγωνιστής, ασυμβίβαστος εκεί που πίστευε ότι κινδυνεύει η πατρίδα και το περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα ήρεμος, οραματιστής , διανοούμενος και εμπνευσμένος συγγραφέας.
 
Το κενό που αφήνει ο Δάφνης Παναγίδης στο Κίνημα Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών και στο ευρύτερο περιβαλλοντικό Κίνημα της Κύπρου είναι δυσαναπλήρωτο  καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος
 



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Οι νέοι έχουν λόγο και η δημιουργία της 13ης Τεχνικής Επιτροπής για την νεολαία είναι μια πρωτιά, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ τη Δευτέρα που εμφανίστηκε ενοχλημένος από την επαναλαμβανόμενη αναφορά του Προέδρου Χριστοδουλίδη προς τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής σε «επανενωμένη Κύπρο».

BEST OF TOTHEMAONLINE