ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15χρονη έψαχνε για ουσίες – Κατάγγειλε βιασμό της

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15χρονη έψαχνε για ουσίες – Κατάγγειλε βιασμό της

Δεκαπεντάχρονη κατήγγειλε ότι υπέστη βιασμό από νεαρό πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη μαζί με ακόμα έναν νεαρό.

Ρεπορτάζ  του «Πολίτη» αναφέρει ότι η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από λειτουργό της στέγης όπου φιλοξενείται η 15χρονη, μετά που η ανήλικη αποκάλυψε τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 15χρονη μετέβη με ταξί σε συγκεκριμένο σημείο της Λευκωσίας και συνάντησε έναν νεαρό, με τον οποίο επρόκειτο να αναζητήσουν κάνναβη για να καπνίσουν.

Ο νεαρός παρέλαβε την 15χρονη από το σημείο που την άφησε το ταξί, μαζί με έναν άλλο πρόσωπο και πήγαν σε αυλή σχολείου, όπου έμειναν μόνοι.

Ο πρώτος νεαρός και η ανήλικα, έψαξαν για κάνναβη, με αποτέλεσμα να αγοράσουν και να καταναλώσουν βότκα. Μετά, επέστρεψε στο σημείο και ο δεύτερος νεαρός.

Ο δεύτερος νεαρός, μετέφερε τον άλλο στο σπίτι του και επέστρεψε να πάρει την 15χρονη, την οποία, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, την πήγε σε απόμερο μέρος και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά την θέλησή της.

Μετά, την μετέφερε σε σημείο που η ίδια του υπέδειξε και την εγκατέλειψε.

Όπως αναφέρει ο «Πολίτης», η νεαρή είναι εγκαταλελειμμένη από γονείς και ανθρώπους και διαμένει σε στέγη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top