ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Σε τραγική κατάσταση οικογένεια – Εγχείρηση καρδιάς το παιδί, παραλίγο να «σβήσει» ο πατέρας

ΚΥΠΡΟΣ: Σε τραγική κατάσταση οικογένεια – Εγχείρηση καρδιάς το παιδί, παραλίγο να «σβήσει» ο πατέρας

Δύσκολες στιγμές περνάει οικογένεια στην Κύπρο, η οποία εκτός από οικονομικά προβλήματα, είχε να αντιμετωπίσει και σοβαρά προβλήματα υγείας που προέκυψαν…

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», το δεύτερο παιδί της οικογένειας, στα 8 του χρόνια, υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοικτής καρδίας στην Βρετανία και ενώ ο πατέρας ήταν άνεργος.

Στην συνέχεια, ο πατέρας, κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του από σηψαιμία και για ένα χρόνο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομεία τόσο της Κύπρου όσο και του εξωτερικού.

Η πολύτεκνη οικογένεια που ζει στην Πάφο, αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα, αλλά και ψυχολογικά, μετά από τα «κτυπήματα» που δέχθηκε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, την εν λόγω οικογένεια, ανέλαβαν να την βοηθήσουν εθελόντριες του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού της Πάφου (ΕΣΣΕΠ).

ΤΟ ΕΣΣΕΠ, πήρε πρωτοβουλία να διοργανώσει μουσικό απόγευμα στο Pinguin Cafe στις 4:00 το απόγευμα της Τετάρτης (13/2),

Η είσοδος στην φιλανθρωπική εκδήλωση έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, με καφέμ σνακ και συνοδεία μουσικής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top