ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ για Γιουβέντους στο Καμπιονάτο και τώρα… Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ για Γιουβέντους στο Καμπιονάτο και τώρα… Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιουβέντους σκούπισε άνετα την Φροζινόνε με το τυπικό 3-0, ανέβασε την διαφορά στο +14 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάτι τέτοια ματς τα καθαρίζει από τα αποδυτήρια, πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Ωστόσο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ούτε που σκέφτηκε να δώσε ρεπό στους βασικούς του, ήθελε το ματς με την Φροζινόνε να είναι κάτι σαν test event για το παιχνίδι της Τρίτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό που θα πρέπει να χαροποίησε τον Ιταλό τεχνικό ήταν η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Πάουλο Ντιμπάλα, αφού ο Αργεντινός μετά από πολύ καιρό ήταν κομβικός στο παιχνίδι της «Μεγάλης Κυρίας» στο εύκολο 3-0 που αύξησε την διαφορά από την Νάπολι στο +14.

Ο Αργεντινός με ένα εκπληκτικό βολέ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ από νωρίς, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Μπονούτσι μετά από φάση διαρκείας έκανε με κοντινή προβολή σε κενή εστία το 2-0.

Από εκεί και μετά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο αν θα σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άγγιξε το 3-0 σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος (25’, 38’), όμως χρειάστηκε να περιμένει ως το 63ο για να βρει το 19ο του γκολ φέτος (έχει και 8 ασίστ) και να κάνει το τελικό 3-0, σε ένα πολύ εύκολο βράδυ για τους «μπιανκονέρι» που έχουν στο τσεπάκι τους και τον φετινό τίτλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top