ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη τεσσάρων γυναικών για παράνομη παραμονή

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη τεσσάρων γυναικών για παράνομη παραμονή

Στη σύλληψη τεσσάρων γυναικών ηλικίας 30 ετών, 40 ετών, 43 ετών και 50 ετών  προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της ΚΔ και παράνομης εισόδου καθώς και πλαστογραφίας.


Σύμφωνα με την  Αστυνομία, οι τέσσερις γυναίκες γεωργιανής καταγωγής  εντοπίστηκαν στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στις 07:15 το πρωί ενώ από έλεγχο των στοιχείων τους διαφάνηκε ότι ήταν παράνομες και οι τέσσερις και συνελήφθησαν. 

Στην κατοχή των τεσσάρων γυναικών εντοπίστηκαν και πλαστά ευρωπαϊκά έγγραφα.


(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)  
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE