ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ Τώρα η εμπειρία KINDER σε παγωτό

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ Τώρα η εμπειρία KINDER σε παγωτό

Ένα ακόμη όνειρο της KINDER γίνεται πραγματικότητα, καθώς η γνωστή και αγαπημένη διεθνής μάρκα μπαίνει για πρώτη φορά στην κατηγορία του παγωτού, με μια λαχταριστή καινοτόμο σειρά. Άλλωστε, όταν ενώνονται δύο κορυφαία ονόματα, όπως η Unilever και η Ferrero, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε μία ασύγκριτη παγωτο-απόλαυση!

Για τη νέα της σειρά η KINDER βασίζεται στην ιστορία και την εμπειρία της, την οποία συνδυάζει με τους πιο δημοφιλείς, στη χώρα μας, τύπους παγωτού: πύραυλος, σάντουιτς και ξυλάκι. Να θυμίσουμε ότι και η Unilever πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, καθώς διαθέτει – μεταξύ άλλων – τη γνωστή και δημοφιλή μάρκα Algida.

Τα νέα παγωτά περιέχουν χαρακτηριστικά συστατικά που συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία KINDER απόλαυσης. Μια πρόταση αφιερωμένη στα παιδιά –με απίθανη γεύση, μικρές μερίδες και συμβατή με τα αυστηρά διατροφικά κριτήρια της Unilever για την παραγωγή παιδικών παγωτών με τη σήμανση “Υπεύθυνα Φτιαγμένο για τα Παιδιά”, καθώς και μια πρόταση Kinder Bueno για το ευρύτερο κοινό.

Παγωτό ξυλάκι KINDER

Συνδυάζει παγωτό γάλακτος, με πλήρες παστεριωμένο γάλα, και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος. Το παγωτό ξυλάκι KINDER διατίθεται σε πολυσυσκευασία των 10 τεμαχίων.

 

Παγωτό σάντουιτς KINDER
Όπως όλα τα προϊόντα KINDER, βασίζεται στα καλά συστατικά. Κρεμώδες παγωτό γάλακτος από 40% πλήρες παστεριωμένο γάλα, ανάμεσα σε δύο απολαυστικά μπισκότα από πέντε διαφορετικά δημητριακά. Το παγωτό σάντουιτς KINDER είναι το νέο σνακ για το απογευματινό διάλειμμα των παιδιών και διατίθεται σε ατομική συσκευασία και πολυσυσκευασία 8 τεμαχίων για όλη την οικογένεια.


Παγωτό πύραυλος KINDER Bueno
Η διάσημη μπάρα φουντουκιού KINDER Bueno κυκλοφορεί τώρα και σε πύραυλο. Μοναδικό παγωτό φουντούκι και λαχταριστό σιρόπι σοκολάτας γάλακτος, γίνονται ένα σε ένα τραγανό χωνάκι, που απογειώνεται με ένα δίσκο κρέμας φουντουκιού Ferrero και κομμάτια σοκολάτας στην κορυφή. Το παγωτό πύραυλος KINDER Bueno διατίθεται σε ατομική συσκευασία και σε μια πρακτική πολυσυσκευασία 4 τεμαχίων.

 

Παγωτό KINDER Joy

Το χαρακτηριστικό KINDER Joy σε σχήμα αυγού διατίθεται πλέον και σε παγωτό. Περιέχει απίθανο παγωτό γάλακτος με σιρόπι σοκολάτας, σε κυπελάκια με απίθανες καλοκαιρινές εκπλήξεις! Το παγωτό KINDER Joy διατίθεται σε ατομική συσκευασία.

 

 


Τα νέα παγωτά KINDER θα κυκλοφορούν στην Κυπριακή αγορά από τον Μάρτιο και
θα διατίθενται τόσο στην Out of home αγορά όσο και στα super market στα ψυγεία Algida.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top