ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Η «μαύρη» μέρα που ένα 22χρονο παλληκάρι «έσβησε» τόσο άδικα στη διάρκεια προπόνησης

ΚΥΠΡΟΣ: Η «μαύρη» μέρα που ένα 22χρονο παλληκάρι «έσβησε» τόσο άδικα στη διάρκεια προπόνησης

Δεκαεπτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου από τον αναπάντεχο χαμό του 22χρονου ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας του. «Ανοιχτή πληγή» για τους συγγενείς ο χαμός του, ενώ ούτε και η Universitatea Craiova ξέχασε τον Cristi Neamţu.

H ιστοσελίδα μας ThemaOnline και η στήλη «Χαμένοι στο Χρόνο» είχε αναδείξει την τραγωδία πριν μερικούς μήνες, όταν ο τότε συμπαίκτης του 22χρονου Marius Şuleap είχε παραχωρήσει μια συγκλονιστική συνέντευξη αναφερόμενος στο χαμό του Cristi, λέγοντας: «Κλαίω όταν μιλώ για αυτό το παιδί. Παρακαλώ πιστέψτε με. Ο θάνατος του Kρίστι πού ηταν μόλις 22χρονών, είναι το δράμα της ζωής μου.  Δεν ήθελα να τον χτυπήσω για κανένα λόγο».

Να θυμίσουμε ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2002, περίοδος κατά την οποία η ομάδα της Craiova, βρισκόταν στην Κύπρο για χειμερινή προετοιμασία, όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο 23χρονος τότε Marius χτύπησε τον 22χρονο τερματοφύλακα Cristi Neamţu (που επιχειρούσε έξοδο για να πάρει την μπάλα) με το γόνατο στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να σωριαστεί αναίσθητος στο έδαφος.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Φεβρουαρίου του 2002.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής που άθελα του «έντυσε στα μαύρα» την οικογένεια του Cristi Neamtu ανέφερε πως έρχεται πολλές φορές στη σκέψη του ο συμπαίκτης του καθώς η τραγική στιγμή του ατυχήματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω πλέον να κυκλοφορώ στην Craiova, όλοι εκεί με θεωρούν δολοφόνο, όμως δεν είναι έτσι»

«Η καρδιά μου πονάει, τι να πω σε αυτή τη μητέρα, καταλαβαίνω τον πόνο της αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο» κατέληξε ο Marius Suleap.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top