LIFESTYLE

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Νιτσού που σέρνει στα δικαστήρια την συγγραφέα – Και τρίτη «Ελένη πόρνη»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Νιτσού που σέρνει στα δικαστήρια την συγγραφέα – Και τρίτη «Ελένη πόρνη»

Η πραγματικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Alpha του υιού της Νίτσας από τη Λευκωσία που εργαζόταν ως ιερόδουλη, επανέφερε στο προσκήνιο το βιβλίο της Αννίτας Νικολάου, «Ελένη η πόρνη, ένας άγγελος στην κόλαση».

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Η συγγραφέας με παρέμβαση της στο ThemaOnline τη Δευτέρα (25/02) θέλησε να διευκρινίσει ότι η ηρωίδα του βιβλίου της δεν είναι η Νίτσα της Λευκωσίας, αλλά άλλη ιερόδουλη που εργαζόταν στην Λεμεσό και πλέον ζει με τα αδέρφια της στην Αγγλία.

Αυτό προκάλεσε νέα παρέμβαση. Αυτή τη φορά από τους οικείους της Νίτσας που εργαζόταν στην Πλατεία Ηρώων στην Λεμεσό. Ο Ιμπραχίμ, σύντροφος της τελευταίας επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας για να επαναλάβει μια μάλλον γνωστή εκδοχή. Όπως μας είπε η Αννίτα Νικολάου πραγματεύτηκε στο βιβλίο της την σύντροφό του Νίτσα.

Μάλιστα, υπάρχει δικαστική διαμάχη μεταξύ της Νίτσας από τη Λεμεσό και της κας Αννίτας Νικολάου, με την οικογένεια της πρώτης να διεκδικεί δικαιώματα από το βιβλίο και την τηλεοπτική σειρά, θεωρώντας πως η συγγραφέας αξιοποίησε την προσωπική ιστορία της γνωστής ιερόδουλης. Το πρωτόδικο δικαστήριο δικαίωσε την κα Νικολάου, ωστόσο η οικογένεια της Νιτσούς έχει προσφύγει στο Ανώτατο.

Ο Ιμπραχίμ μιλώντας στο ThemaOnline, λοιπόν, ισχυρίστηκε ότι η επί 35 χρόνια σύντροφός του, την τότε εποχή, ήταν η μοναδική Ελένη στην Πλατεία Ηρώων και ότι η 70χρονη σήμερα γυναίκα, δεν απέκτησε ποτέ παιδί.

Μας εξήγησε επίσης ότι, η Νίτσα, άφησε την πορνεία στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και άρχισε να πωλεί λουλούδια σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, μέχρι που αρρώστησε και πλέον ζει στο χωριό της Λεμεσού, Βάσα Κοιλανίου, προστατευόμενη του ιερέα της περιοχής.

Επιπλέον, ανέφερε ότι η Νίτσα ήταν πρόσφυγας από το Βαρώσι μετά την τουρκική εισβολή.

Ανάφερε, μάλιστα, ότι η έφεση των συγγενών της Νίτσας, εναντίον της απόφασης του πρωτόδικου δικαστηρίου για τα δικαιώματα του βιβλίου και της τηλεοπτικής σειράς που συγγραφέας είναι η Αννίτα Νικολάου, αναμένεται να εκδικαστεί αρχές Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλόνισε την Ελλάδα ο Σταύρος Κυπριανού: «Διαγνώστηκα με την νόσο των σταυροφόρων…οδηγεί σε αργό και βασανιστικό θάνατο» ΒΙΝΤΕΟ

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top