ΕΞΑΛΛΟΣ – «Να μας γ@@@σουν» – Όλα όσα δήλωσε

ΕΞΑΛΛΟΣ – «Να μας γ@@@σουν» –  Όλα όσα δήλωσε

Με τον Πανιώνιο τα έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατηγορώντας τον για αντιποδόσφαιρο στην Τούμπα.

«Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@@σει. Αυτό είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Δύο πέναλτι, κόκκινες κάρτες και έπεφταν κάτω για να κερδίσουν χρόνο. Έμειναν κάτω για πάνω από 25 λεπτά. Εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε προκριθεί από την κανονική διάρκεια του αγώνα», δήλωσε σε έξαλλη κατάσταση στην κάμερα της COSMOTE Sports ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας θα επανεξετάσει τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν στη διοργάνωση εκδήλωσης για παρουσίαση έργου στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου, το οποίο υλοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση από την Πρεσβεία του Ισραήλ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ την Παρασκευή η Υπουργός, Αθηνά Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE