ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:«Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν ανήλικους και τους φώναζαν ανοίξτε τα πόδια σας και χαλαρώστε» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:«Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν ανήλικους και τους φώναζαν ανοίξτε τα πόδια σας και χαλαρώστε» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Σε επώνυμη καταγγελία στο ThemaOnline για τον τρόπο που χειρίστηκε συγκεκριμένη υπόθεση, τμήμα της Αστυνομίας στην Λεμεσό, προέβη μιλώντας στην ιστοσελίδα μας αδερφή 29χρονου ιδιοκτήτη υποστατικού.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Η οικογένεια του 29χρονου θέλησε να «ακουστούν» τα γεγονότα και από την δική τους πλευρά αφού όπως υποστηρίζουν υπάρχουν αναληθής πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το περιστατικό του Σαββάτου (02/03), μέλη της ΥΚΑΝ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού περικύκλωσαν και έθεσαν υπό παρακολούθηση υποστατικό στο χωριό της Παλώδιας Λεμεσού.

Μιλώντας στο ThemaOnline, η αδερφή του 29χρονου- ιδιοκτήτη του κέντρου του υποστατικού στην Παλώδια- είπε πως επιθυμεί να «αποκατασταθεί η αλήθεια σχετικά με τα δημοσιεύματα για το περιστατικό», ενώ σημείωσε ότι ο αδερφός της που κατηγορείται είναι οικογενειάρχης, ο οποίος ουδέποτε είχε ανάμειξη με οποιαδήποτε απαγορευμένη ουσία.

«Ξυλοκόπησαν ανήλικους και τους φώναζαν ανοίξτε τα πόδια σας και χαλαρώστε»

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στον χώρο, όπως υποστηρίχθηκε από την οικογένεια, ανήλικοι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τους ίδιους τους αστυνομικούς, ενώ κατά τον σωματικό έλεγχο που τους ασκήθηκε τους φώναζαν να «ανοίξουν τα πόδια τους και να χαλαρώσουν», αποτέλεσμα όλων των πιο πάνω οι ανήλικοι να παρουσιαστούν ιδιαίτερα αναστατωμένοι.

Σημείωσε επίσης ότι φανερά ενοχλημένοι παρουσιάστηκαν και οι γονείς των ανήλικων οι οποίοι είναι αρκετά δυσαρεστημένοι με τον τρόπο τον οποίο οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο υποστατικό και άσκησαν έλεγχο στα παιδιά τους, όπως επίσης και για τους τραυματισμούς μερικών απ'αυτών.

«Ο κύριος Αγγελίδης μιλάει για ασφάλεια των παιδιών και οι ίδιοι οι αστυνομικοί τραυμάτισαν τα παιδιά», σημείωσε το εν λόγω πρόσωπο της οικογενείας, ενώ αποκάλυψε τα επόμενα βήματα της οικογένειας να κινηθεί νομικά εναντίον ψευδών δημοσιευμάτων και της Αστυνομίας. 

Η Αστυνομία πιάστηκε «κορόιδο» από μια 17χρονη

Όλα ξεκίνησαν από μια ανήλικη 17 ετών, ισχυρίζεται το πρόσωπο από την οικογένεια, η οποία την περασμένη Πέμπτη (28/02) βρέθηκε στο εν λόγω υποστατικό και με αφορμή «πειράγματα» από συνομήλικό της, πείστηκε ότι στο χώρο διακινούνται ναρκωτικά.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο εν λόγω ανήλικος, για πλάκα, υπέδειξε στην νεαρή ένα μπλε χαπάκι υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ναρκωτικά, ενώ αφορούσε το γνωστό χαπάκι «βιάγκρα» και όπως ισχυρίζεται πάντα η αδερφή του 29χρονου, η εν λόγω κοπέλα προχώρησε σε επικοινωνία με την Αστυνομία, γι' αυτό και τέθηκε το υποστατικό υπό παρακολούθηση.

Ο 29χρονος ενημερώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης για τα ναρκωτικά

Όπως ισχυρίζεται το ίδιο πρόσωπο, ο 29χρονος δεν είχε ιδέα ότι βρέθηκαν στο υποστατικό ναρκωτικά, αφού τα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού που διενήργησαν την έφοδο στο υποστατικό – και όχι η ΥΚΑΝ, όπως σημείωσε,- δεν υπέδειξαν ουδέποτε και σε κανέναν εκείνη την στιγμή του ελέγχου τον εντοπισμό ναρκωτικών στο χώρο.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας, όταν έγινε ο έλεγχος στον καναπέ που βρισκόταν εντός του υποστατικού, δεν ανευρέθηκαν ναρκωτικά, δεν πέρασαν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη, ενώ κλήθηκε να παραστεί στο τμήμα για κατάθεση.

Τέσσερις κατηγορίες στον 29χρονο, όχι για τα ναρκωτικά

Μεταξύ άλλων,σύμφωνα με τα όσα υποστηρίχθηκαν, ο 29χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τέσσερα αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος.

Τα αδικήματα αυτά μας επισήμανε ότι αφορούν την διάθεση οινοπνευματωδών ποτών σε ανήλικα πρόσωπα, λειτουργία υποστατικού χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς άδεια μετάδοσης μουσικής και χωρίς άδεια λειτουργίας υποστατικού.

Όπως σημείωσε, ο λόγος που δεν είχαν εξασφαλιστεί οι άδειες για τα πιο πάνω μέχρι σήμερα, έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία αφού λόγω συμβολαίων δεν μπορούν να εξασφαλιστούν άδειες.

Κατηγορήθηκε για αλκοόλ σε ανήλικους χωρίς να προχωρήσουν σε τεστ αλκοόλ

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε το πρόσωπο από την οικογένεια του 29χρονου, μέλη του ΟΠΕ έσπασαν την πόρτα κινδύνου, η οποία αποτελείτο από γυαλί με αποτέλεσμα να τραυματίσουν και να τρομοκρατήσουν ανήλικους, ενώ σημείωσε πως η κύρια είσοδος ήταν ανοιχτή.

Όπως ανέφερε ουδέποτε πραγματοποίησαν αλκοτέστ στους ανήλικους, όμως παρ'όλα αυτά κατηγορήθηκε για την διάθεση οινοπνευματωδών ποτών σε ανήλικα πρόσωπα.

 

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, μας αναφέρθηκε ότι ο 29χρονος διαχειριστής του υποστατικού συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της διάθεσης οινοπνευματωδών ποτών σε ανήλικα πρόσωπα.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω υποστατικό λειτουργούσε χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και χωρίς άδεια μετάδοσης μουσικής.


Ο 29χρονος, αφού πρώτα κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Επίσης, κάτω από καναπέ εντός του υποστατικού, ανεβρέθηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους περίπου 1.35 γραμμαρίων, κάτι το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον ανήκει.

ΒΙΝΤΕΟ από το περιστατικό:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top