ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού- Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού- Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο οδηγός

Θετικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 37χρονου Ισραηλινού, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό, τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/03), ενώ έχει ήδη διευθετηθεί η μεταφορά του πίσω στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline από αρμόδια πηγή, η κατάσταση του 37χρονου αν και σοβαρή εξελίσσεται θετικά, ενώ έχει διευθετηθεί η μεταφορά του στο Ισραήλ όπου και θα συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Θετικός σε αλκοτέστ και αρνητικός σε νάρκοτεστ, που διενεργήθηκε στον οδηγό του οχήματος που παρέσυρε τον πεζό, αφού αμέσως μετά το τροχαίο είχε εγκαταλείψει τη σκηνή και παρουσιάστηκε αργότερα από μόνος του στην Αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/03), όχημα παρέσυρε πεζό στην περιοχή Γερμασόγειας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με κατάγματα στο νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ διαπιστώθηκε ότι υπέστη και εσωτερική αιμορραγία.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE