ΛΕΜΕΣΟΣ: Παιδικό καρναβαλίστικο πάρτι με ουσίες και αλκοόλ – Τους το «χάλασε» η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παιδικό καρναβαλίστικο πάρτι με ουσίες και αλκοόλ – Τους το «χάλασε» η Αστυνομία

Πάρτυ με ναρκωτικά και αλκοολούχα ποτά, έκαναν ανήλικοι σε σύλλογο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το όλο περιστατικό έλαβε χώρα σε σύλλογο στο χωριό Παλώδια της επαρχίας Λεμεσού, όπου διεξαγόταν καρναβαλίστικο πάρτι το βράδυ του Σαββάτου 02/03.

Όπως αναφέρεται, η Αστυνομία είχε πληροφόρηση πως στο εν λόγω πάρτι ενήλικες θα προμήθευαν με ναρκωτικά ανήλικους.

Έτσι μέλη της ΥΚΑΝ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού περικύκλωσαν και έθεσαν υπό παρακολούθηση τον χώρο.

Στη συνέχεια εισέβαλαν στο υποστατικό που διεξαγόταν το πάρτι, σπάζοντας την πόρτα του κτηρίου.

Κατά την επιχείρηση, εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν 100 περίπου άτομα, τα οποία διασκέδαζαν και κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά, ανάμεσά τους και 55 ανήλικα πρόσωπα.

Ο 29χρονος διαχειριστής του υποστατικού συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της διάθεσης οινοπνευματωδών ποτών σε ανήλικα πρόσωπα.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω υποστατικό λειτουργούσε χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και χωρίς άδεια μετάδοσης μουσικής.

Επίσης, κάτω από καναπέ εντός του υποστατικού, ανευρέθηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 1.35 γραμμαρίων περίπου.

Ο 29χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE