ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται 35χρονος για εκβιασμό και απειλές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται 35χρονος για εκβιασμό και απειλές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητούμενο πρόσωπο.

Η Αστυνομία καταζητεί τον τουρκοκύπριο TOLGA DONGEL, 35 ετών, κάτοικο επαρχίας Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαίτησης περιουσίας με απειλές και εκβίασης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 35χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.95 μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά και γενειάδα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλ. 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE