ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Ψάχνει εναγωνίως τα ξαδέλφια του στην Κύπρο μέσω αγγελίας – «Ελπίζω να είναι ζωντανοί» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Ψάχνει εναγωνίως τα ξαδέλφια του στην Κύπρο μέσω αγγελίας – «Ελπίζω να είναι ζωντανοί» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δημοσιογράφος ψάχνει να βρει τα ξαδέλφια του στην Κύπρο μέσω γράμματος που έστειλε στην αγγλόφωνη CyprusMail.

Δημοσιογράφος/φωτογράφος που ασχολείται με θέματα ταξιδίων, ψάχνει τα ξαδέλφια του στην Κύπρο που έχει να δει από το 1950, όπως αναφέρει. 

Ο ίδιος με γράμμα του στην CyprusMail και το οποίο δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα αναφέρει:

«Είμαι δημοσιογράφος και φωτογράφος. Έχω δύο ξαδέλφια, τον Nicky και Gregory Papadopoulos. Ελπίζω να είναι ακόμα ζωντανοί και να ζουν στη Λευκωσία. Λογικά σήμερα θα είναι 60αρηδες.

Στα τέλη του 1940 και στις αρχές του 1950, διέμεναν στο Streatham Hill, στο Νότιο Λονδίνο στην Αγγλία με την μητέρα τους Margery (Mitcell).

Ζω στην Ταϊλάνδη, αλλά θα ήθελα να επισκεφθώ την Κύπρο ώστε να βρω τα ξαδέλφια μου. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη», με το γράμμα να φέρει υπογραφή Phil Mitchell.

* Η κύρια φωτογραφία του δημοσιεύματος είναι αρχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.