ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 29χρονος καταζητούμενος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 29χρονος καταζητούμενος

Εντοπισμός και σύλληψη καταζητούμενου προσώπου σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων.

Αναφορικά με την Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 2 Μαρτίου, 2019, η οποία αφορούσε πρόσωπο, ηλικίας 29 ετών, το οποίο καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, νυκτερινής διάρρηξης, διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 31 Ιανουαρίου, 2019 και 22 Φεβρουαρίου, 2019, στην επαρχία Λάρνακας, ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 04/03 και τέθηκε υπό κράτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE